وب سرور – Web Server

وب سرور (Web Server) وظیفه ارائه صفحات کاربران را به آن ها دارد به گونه ای که هر گونه صفحه HTML همراه با هر نوع مطالب مانند تصاویر، متن ها، فایل CSS و همینطور جاوا اسکریپت ها را به ما بر می گرداند.

در واقعیت می توان گفت برنامه کامپیوتری میباشد که در خواست های HTTP را قبول میکند که همان مرورگر های وب هستند و طبق شیوه عملکردی که در بالا توضیح دادیم پاسخ ها را با یک سری اطلاعات به کاربر بر میگرداند که این پاسخ ها همان صفحات HTML است.

ویژگی های وب سرور:

  • اداره کردن مفاهیم استاتیک و همچنین داینامیک که از زبان های برنامه نویسی مختلفی مانند PHP ،ASP.net و… پشتیبانی میکند
  • پشتیبانی از HTTPS جهت اتصال سالم و ایمن تر و استفاده کردن از پورت ۴۴۳ به جای ۸۰
  • فشرده سازی مطالب با استفاده از کد سازی GZIP و…

وب سرور دقیقا چگونه عمل میکند؟

برای درک بیشتر نحوه عملکرد وب سرور باید گفت که مسیر تبادل اطلاعات بین یک مرورگر وب از راه دور و یک وب سرور به سادگی تعریف آن نیست.
ساختار مرورگر ها به گونه ای است که با استفاده از DNS های دامنه که آن را به عنوان یک آدرس IP منحصر به فرد برای هر سایت میشناسد میتواند از این طریق به سرور های خاصی دسترسی داشته باشد مرورگر پس از ایجاد ارتباط با سرویس دهنده های وب از طریق آدرس IP به درخواست صفحه مربوط به وب پاسخ می‌دهد. اساس صفحات وب HTML است که این صفحات پیش فرض به طور رایج برای بسیاری از وب سایت ها فرمت index.html را دارد و به همین جهت است که هر آدرسی را که در مرور گر وارد میکنیم به طور پیش فرض فایل HTML را برای شما به عنوان پاسخ بر میگرداند و پس از این مرحله کد های HTML بررسی میشود تا صفحه به نمایش در بیاید.

برای راه اندازی وب سرور توسط شرکت مهندسین تیوا، با کارشناسان ما تماس بگیرید.